KARAMAN / ERMENEK - Ermenek Halk Eğitimi Merkezi

May

Kayıt yenileme işlemleri ise 16 Mayıs 2023 tarihinden, 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir. (Not: Banka hesapları ise 22 Haziran 2023 23.59 da kapanacaktır)

Ara

Erasmus+ İtaly Job Shadowing (İş başı Gözlem) projesi kapsamında Kurumumuz usta öğreticelerinden psk.dan. Pınar Küçükçınar, iş başı gözlem faaliyetleri kapsamında İtalyan'ın Rimini Şehrinde ASSOFORM eğitim binasında bir haftalık İşbaşı Gözlem Faaliyetlerine katıldı. Bu falliyetler kapsamında yetişkin eğiitimi  ve bu eğitimin niçin hayat boyu devam etmesi gerekitiği noktasında ASSOFORM yönetici ve öğretmenleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. İtalyata nın Rimini Şehrinde bulunan ASSOFORM eğitimim kurumunun işleyişi ve kurumlar arası işbirlikleri ve bu kurumda yetişkinlere yönelik verilen eğitimler hakkında bilgi aldı.

Ara

28/12/2022 tarihinde Karaman'da yapılan okullar arası Kick Boks turnuvasına ilçemizi temsilen Ermenek Halk Eğitim Merkezi Kick Boks Kursu Öğrencileri antrenörleri İbrahim Özgür YAZAR refakatında katıldılar.12 öğrenciyle müsabakalara katılan sporcularımızdan 11 i birinci olarak altın madalya ,1 sporcumuz da 2. olarak gümüş madalya alarak büyük başarı elde ettiler. Kick Boks Kursu antrenörü İbrahim Özgür YAZAR; sporcularımız çalışmalarının meyvelerini aldılar ve büyük başarı elde ettiler.İmkan ve destek verilirse gençlerimiz çok daha büyük başarılar elde edeceklerdir.Bizlere destek olan okul idarecilerimize, İlçe milli eğitim Müdürlüğümüze, Kaymakamlığımıza çok teşekkür ederim dedi.Biz de antrenör ve sporcularımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.